Curs Cultural

SALUTACIONS CORDIALS A TOTHOM

Sant tornem-hi!, un curs més us volem saludar com sempre, amb gran efusió i amb els millors desitjos que gaudiu d’una bona salut.

Us he de dir que hem tingut un curs passat molt satisfactori, malgrat que, com sempre dic, hi ha – un abans i un després – d’aquests llargs parell d’anys passats i que he trobat a faltar algunes persones que, malauradament, no han superat aquest emmandriment i altres causes que, a moltíssima gent els hi ha causat aquest període d’immobilitat que hem hagut de patir.

Tot i això, seguim endavant amb moltíssimes ganes de continuar oferint-vos aquest reguitzell de sortides, previstes per aquest nou CURS 2023-2024, i en pugueu triar aquelles que us facin més goig, per tal de poder-les compartir i gaudir plegats.

Així doncs, l’entusiasme creatiu i engrescador de POL VIATGES continua, sempre a l’ombra i el record del seu creador, en Cesc, i de tota la seva plantilla: la Sonia, l’Eva, l’Arnau, el Marc i jo mateix. Tot l’equip estem a la vostra disposició, per guiar-vos i aconsellar-vos, en qualsevol moment, a fi que trobeu aquell viatge que us entusiasmi i us faci més il·lusió de fer.

Gràcies i fins aviat,

Pere Costa

Circuits
Ordenar viatges per:


Estigues informat de novetats i viatges

Dona't d'alta a la newsletter i rep informació de nous viatges abans que ningú

Gràcies per subscriuret!
L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Update cookies preferences