Byron Viatges Culturals

Viatgeres i viatgers, 

Ens complau informar-vos que Pol Viatges i la Llibreria Byron han establert un acord de col·laboració en el que, sota la marca Byorn Viatges Culturals, oferiran viatges artístics, musicals i literaris a diferents destinacions que pròximament us anirem presentant.

Per aquells qui no la coneguin encara, Byron és una llibreria-cafè situada al carrer Casanova 32, entre Sant Antoni i l'Eixample, que en pocs anys s'ha consolidat com un punt cultural de referència a Barcelona. Gràcies al seu espai polivalent, han aconseguit impulsar una gran diversitat de propostes literàries, gastronòmiques i activitats culturals, entre les quals destaquen els cicles de concerts de música clàssica, cubana, jazz i flamenco.

Per tal d'enriquir encara més el projecte, neix aquesta col·laboració, amb l'objectiu d'oferir viatges temàtics entorn d'aquests estils de música, de les grans obres i figures de la literatura i de recorreguts d'interès artístics inèdits. En aquesta secció, trobareu totes les propostes elaborades fins al moment i esperem que totes elles siguin del vostre interès i us animeu a formar part d'aquestes sortides. 

Aprofitem per recordar-vos que podeu fer la vostra preinscripció per tal de tenir prioritat a l'hora de reservar un viatge, posant-vos en contacte amb nosaltres. 

Circuits
Ordenar viatges per:


Estigues informat de novetats i viatges

Dona't d'alta a la newsletter i rep informació de nous viatges abans que ningú

Gràcies per subscriuret!
L'adreça de correu electrònic no és vàlida
Update cookies preferences